Uslovi i pravila korištenja autodio.ba

Ovim dokumentom regulišu se uslovi i prava korištenja stranice www.autodio.ba u daljem tekstu Stranica.

Ovo je Beta verzija --- web stranice www.autodio.ba i sve usluge su besplatne dok je na snazi Beta verzija. Upotrebom informacija i usluga objavljenih na Stranici i na bilo kojem dijelu pripadajuće domene autodio.ba ima se smatrati da su korisnici u svakom trenutku upoznati sa važećim uslovima i pravima korištenja Stranice te da ih u potpunosti razumiju i prihvataju. 

Svaki oblik sadržaja, sve informacije, slike kao i korisnički podaci strogo podliježu autorskim pravima i strogo se zabranjuje njihova upotreba u nezakonite ili druge svrhe. 

Sadržaj Stranice predstavlja vlastiti sadržaj, sadržaj korisnika i oglašivača, besplatni sadržaj kao i interni i eksterni linkovi. 

Svi sadržaji Stranice objavljeni su u dobroj namjeri i dati su na korištenje na vlastitu odgovornost te se Stranica ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem navedenog sadržaja. 

Na sve sadržaje Stranica polaže autorska prava te se svako neovlašteno korištenje predmetnog sadržaja smatra kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Svi sadržaji objavljeni od strane partnera, korisnika i oglašivača podložni su autorskim pravima te je njihovo neovlašteno i nezakonito korištenje podložno tužbi. 

Ukoliko postoje sumnje ili se smatra da je došlo do povrede autorskih prava od strane Stranice molimo da nas se kontaktira. Nakon razmatranja reklamacije, ukoliko je reklamacija valjana, sporni sadržaj će u najkraćem mogućem roku biti uklonjen sa Stranice. 

Stranica se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od strane njegovih korisnika tokom korištenja Stranice, te da privatne podatke neće distribuirati niti prosljeđivati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika Stranice. 

Tokom korištenja Stranice a u skladu sa Zakonom Stranica može prikupljati određene podatke o korisnicima (podaci o računaru, web browseru..) kao i podatke unesene od strane korisnika prilikom registracije. Ove podatke Stranica će koristiti u svrhe poboljšavanja i prilagođavanja sadržaja i optimizacije prikaza sadržaja Stranice. 

Stranica se obavezuje da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese korisnika neće bez njegove dozvole prodavati niti prosljeđivati trećim licima. Stranica može prikupljene podatke koristiti za izradu statističkih podataka za skupine korisnika bez odavanja privatnih podataka. 

Stranica se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika Stranice, osim u slučaju teškog kršenja uslova i prava korištenja Stranice ili nezakonitih aktivnosti korisnika. 

Stranica nije ni na koji način odgovorna za sadržaje koje objavljuju korisnici. U slučaju nezakonitih aktivnosti korisnika Stranica zadržava pravo da sporni sadržaj bez prethodne najave ukloni sa servera te i da o tom prekršaju obavjesti nadležne državne organe. 

Zabranjuje se korisnicima tokom korištenja Stranice koristiti riječi ili fraze uvrede, psovke ili tome slično. Zabranjuje se širenje jezika mržnje u bilo kojem obliku, međunacionalne, međuetničke i međuspolne. Strogo je zabranjeno izjašnjavanje o političkim događajima i motivima kao i bilo kakvo pozitivno ili negativno reklamiranje političkih stranki i aktivnosti. Stranica zadržava pravo da ukoliko tokom administrativnih aktivnosti otkrije ovakav sadržaj isti ukloni sa Stranice i o učinjenim prekršajima obavijesti nadležne državne organe. 

Stranica zadržava pravo da povremeno bez prethodne najave promjeni ili modificira uslove i prava korištenja Stranice. O ovim promjenama Stranica može svoje korisnike obavijestiti putem e-maila ili objavom na samoj Stranici. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Stranici smatra se da je korisnik upoznat sa najnovijim uslovima i pravima korištenja kao i da su saglasni sa njim.

Vaš autodio.ba

Zašto autodio.ba?

AUTODIJELOVI

Autodijelovi za sve modele, kako u Vašoj blizini, tako i u cijeloj BiH, sve na dohvat ruke.

PROFESIONALNE TRGOVINE

Kod nas su samo profesionalna pravna lica, tako da je svaki dio sa garancijom. Isključena prevara.

BRZA DOSTAVA

Svi dijelovi brzo otpremljeni i još brže kod Vas po najpovoljnijim cijenama.

NOTIFIKACIJE

Ne propustite nijedan upit niti ponudu. Birajte SMS, E-mail, Telegram, ili Viber notifikacije.

NAJBOLJE CIJENE

Izaberite onu ponudu i onu cijenu koja Vama najviše odgovara.

INTERAKTIVNOST

Direktno komunicirajte sa prodavcem i dogovorite sve detalje.

Izdvojeni partneri
Trgovina autodijelova

Šandor d.o.o. - autodijelovi i servis
Trgovina autodijelova

Trgovina autodijelova

KARE Autodijelovi
Trgovina autodijelova

Trgovina autodijelova

Szakal Met-AL BH d.o.o Autodjelovi
Trgovina autodijelova

Trgovina autodijelova

Trgomat
Trgovina autodijelova

Unesite poruku, pohvalu, ili sugestiju koju imate za nas.


Kritike i pohvale